Angyalok keringője

Posted by A. J. Cryson Címkék: , ,

Csodaszép zene által ihletett novella. Remélem, visszaadja a bennem kavargó érzéseket: Angyalok keringője

2 megjegyzés:

  1. Katarina

    Kedves A.J.!
    Elolvastam a novelládat. Nagyon megindító, szép, szomorú történet, mégis olyan, amelyik megbizsergeti a szívet és a lelket. Fogalmam sincs, hogy 18 éves létedre honnan van Benned ennyi bölcsesség, érzékenység, és tapasztalat, amelyek az írásaidból áradnak. Vannak sokan, akiknek egy egész élet is kevés ahhoz, hogy ennyi érzést összegyűjtsenek magukban, Te pedig mintha az összeset, mindent megkaptál volna egyszerre.
    Gratulálok! Abba ne hagyd az írást, halálos vétek lenne!!!
    Üdv:
    Katarina

  1. A. J. Cryson

    Ismételten dicséretekkel halmoztál el, melyeket nem hiszem, hogy megérdemlek! Ennek ellenére hálás vagyok értük, mert, mikor olvasom a véleményed, az egekben szárnyalok a boldogságtól! Egyedül talán az érzékenységre tudok választ adni, mert arról tudom, hogy bennem van, néha már túlérzékenynek is hiszem magam. :) Tapasztaltnak, vagy bölcsnek egyáltalán nem érzem magam, inkább naívnak. Rengeteg dolog van, amit nem értek meg, talán nem is fogom őket sosem.
    Az írást abbahagyni, nem hiszem, hogy egyhamar megtörténne, mert abba talán tényleg belehalnék. Valahogy ki kell magamból adnom a dolgokat, és ez másképp nem igazán megy. Remélem, a múzsák is mindig velem lesznek, hogy az írásaim elnyerjék a Ti tetszéseteket!:)

    Röviden a válaszom csak ennyi: KÖSZÖNÖM!

    A.J.

Megjegyzés küldése